Dubbele dakopbouw (70 graden) met dakkapel in De Goede Hoop

In de wijk De Goede Hoop in Haarlem heeft verandering plaatsgevonden: er is een dakopbouw met een hoek van 70 graden geïnstalleerd. Deze dakopbouw is niet alleen bij één huis, maar ook bij de aangrenzende buren gerealiseerd. De nieuwe dakopbouw is voorzien van dakkapellen en sierlijsten, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een esthetisch aantrekkelijke toevoeging is aan de buurt.

Deze renovatie is ongetwijfeld een opvallend kenmerk van de wijk geworden en draagt bij aan de uitbreiding van leefruimte voor beide huizen. Het toont ook de inzet van de bewoners voor het behoud en de verbetering van hun woningen in deze prachtige buurt. 

Bekijk onderstaande foto’s voor een impressie.

Ook geïnteresseerd?

We staan klaar om voor u aan de slag te gaan. Op basis van uw wensen en eisen zullen we een nauwkeurige offerte voor u opstellen. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte, zullen onze specialisten aan de slag gaan met de voorbereiding en productie van uw dakkapel of dakopbouw. We zorgen voor een goede begeleiding tijdens het bouwproces en minimaliseren overlast. We zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Wilt u vooraf een kosteninschatting? Maak dan gebruik van onze rekentool voor een directe indicatie van de prijs.