Dakkapel

Toe aan een grotere woning maar liever niet verhuizen? Dan is een dakopbouw dé uitkomst! Wij plaatsen de casco dakopbouw binnen één dag op locatie. De productie gebeurt bij ons in de werkplaats. Voordeel Dakopbouw creëert in een zeer korte tijd meer ruimte in huis.

Ontbreekt het op uw zolder aan voldoende hoogte om rechtop te staan? Met een dakkapel aan de voor- en/of achterzijde van de woning, kunt u de verdieping optimaal benutten. Het is natuurlijk ook mogelijk om een dakkapel met verhoogde nok op uw woning te plaatsen. In de meeste gevallen kan dit vergunningsvrij! Hierdoor kunnen we snel aan de slag met de werkzaamheden en productie. Onze dakkapellen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar.

Onze dakkapellen voldoen aan de huidige isolatie normen volgens het bouwbesluit.

Hout

Onze houten dakkapellen worden geheel vervaardigd uit materialen met het FSC-keurmerk. Zo bent u verzekerd van een goed geïsoleerd en milieuvriendelijk geproduceerd dakkapel.

Het voordeel van een houten dakkapel is dat er legio mogelijkheden zijn omtrent het afwerken van het dakkapel. Dit zodat het dakkapel altijd goed bij de woning past.

Kunststof

De kunststof dakkapellen zijn in verschillende kleuren en maten leverbaar, zo zit er altijd wat tussen wat past bij uw wensen. De dakkapellen zijn voorzien van het SKG / VGK-keurmerk én zijn extra veilig door het Politiekeurmerk Veilig Wonen. 

Het voordeel van een kunststof dakkapel is het onderhoudsvrije en uitstekend geïsoleerde karakter van het gebruikte materiaal.