Dakkapel

Als u op zoek bent naar extra ruimte in uw huis, maar niet wilt verhuizen, dan is een dakopbouw de perfecte oplossing! Bij Voordeel Dakopbouw plaatsen we de casco dakopbouw binnen één dag op locatie. De productie van de dakopbouw vindt plaats in onze werkplaats, zodat we de kwaliteit kunnen garanderen. Zo creëren we snel en efficiënt meer ruimte in uw woning.

Bent u op zoek naar meer hoogte op uw zolder? Dan is een dakkapel aan de voor- en/of achterzijde van uw woning een goede oplossing. Hiermee kunt u optimaal gebruik maken van de verdieping. Daarnaast is het mogelijk om een dakkapel met verhoogde nok te plaatsen, vaak zelfs zonder vergunning. Dit betekent dat wij snel kunnen starten met de werkzaamheden en productie. Onze dakkapellen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen.

Onze dakkapellen voldoen aan de huidige isolatie normen volgens het bouwbesluit.

Hout

Onze houten dakkapellen worden geproduceerd met materialen die het FSC-keurmerk dragen. Dit garandeert niet alleen een goed geïsoleerd dakkapel, maar ook dat het milieuvriendelijk is geproduceerd. Bovendien biedt een houten dakkapel talloze mogelijkheden wat betreft afwerking, zodat het dakkapel perfect bij uw woning past.

Kunststof

Onze kunststof dakkapellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, waardoor er altijd een variant is die aansluit bij uw voorkeuren. Bovendien zijn ze voorzien van het SKG/VGK-keurmerk en het Politiekeurmerk Veilig Wonen, wat zorgt voor extra veiligheid.

Een groot voordeel van een kunststof dakkapel is dat het materiaal onderhoudsvrij is en uitstekend isoleert. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over periodiek schilderwerk en dat uw energierekening lager zal uitvallen dankzij de goede isolatie.

Keralit gevelbekleding bekijken

Naar de Keralit visualisator