Werkwijze

Bij Voordeel Dakopbouw kunt u terecht voor het uitbreiden van uw woning of bedrijfspand in de hoogte. Wij nemen graag uw wensen in ontvangst en gaan voor u aan de slag, vanaf de aanvraag tot aan de nazorg. Bij ons kunt u rekenen op volledige ontzorging.

Bekijk hieronder hoe wij te werk gaan aan de hand van ons stappenplan.

Ons stappenplan

De rekentool

Bij het kiezen voor een dakopbouw of dakkapel spelen de kosten een belangrijke rol. Bij Voordeel Dakopbouw begrijpen wij dat als geen ander. Daarom bieden wij een rekentool waarmee u een eerste indicatie krijgt van de te verwachten kosten van de casco dakkapel of dakopbouw. Zo weet u direct waar u aan toe bent en kunt u weloverwogen een beslissing nemen.

01

02

Aanvraag

Als wij uw interesse hebben gewekt, dan horen wij graag van u! Om uw specifieke wensen en belangrijke uitgangspunten vast te stellen, stellen wij een aantal aanvullende vragen. Zo kunnen wij een gerichte offerte voor u opstellen. Wij ontvangen u graag op de werkplaats om de wensen met elkaar te bespreken.

Offerte en ontwerp

Als u akkoord gaat met de offerte, zullen wij langskomen om de bestaande situatie op te nemen en in te meten. Dit zal dienen als basis voor de tekening(en) die we voor u gaan opstellen. Zodra u akkoord gaat met deze tekening(en), zullen we de productie voorbereiden. Indien nodig en gewenst zullen wij ook de vergunning aanvragen.

03

04

Productie

Onze prefab dakopbouwen en dakkapellen worden gebouwd in onze goed uitgeruste werkplaats. Bent u nieuwsgierig naar ons productieproces? Kom gerust bij ons op de werkplaats langs om het proces van dichtbij te bekijken en met eigen ogen te zien hoe wij te werk gaan.

Het plaatsen

Op de overeengekomen datum worden de prefab elementen geleverd op de locatie. Onze deskundigen treffen de nodige voorbereidingen en zorgen voor de plaatsing van de elementen. Uiteindelijk wordt de dakkapel of dakopbouw opgeleverd, waarbij er rekening is gehouden met wind- en waterdichtheid.

05

06

Oplevering en nazorg

Op de afgesproken opleverdatum vindt er een grondige kwaliteitscontrole plaats van de dakkapel of dakopbouw. Mochten er nog restpunten zijn, dan worden deze genoteerd en binnen korte tijd opgelost.

Wij verstrekken garanties op al onze geleverde werkzaamheden, waarbij de voorwaarden van tevoren duidelijk zijn gecommuniceerd. Onze betrokkenheid eindigt niet na oplevering van het project. Mochten er in de praktijk nog aspecten zijn die verbetering behoeven, dan bieden wij uitgebreide nazorg.