Werkwijze

Heeft u plannen om uw woning of bedrijfspand in de hoogte uit te breiden? Dan bent u bij Voordeel Dakopbouw aan het juiste adres! U geeft uw wensen door, wij gaan graag voor u aan de slag. Voordeel Dakopbouw ontzorgt u van aanvraag tot nazorg.

Ons stappenplan

01

Het idee en de rekentool

Wij begrijpen als geen ander dat de kosten een belangrijke factor zijn bij het kiezen voor een dakkapel of dakopbouw. Onze rekentool geeft u een eerste indicatie over de te verwachten kosten van de casco dakkapel of -opbouw. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

02

Aanvraag

Hebben wij uw interesse gewekt? Dan ontvangen wij graag uw aanvraag. Middels een aantal aanvullende vragen stellen wij uw specifieke wensen en belangrijke uitgangspunten vast. Een eerste gerichte offerte kunnen wij ‘op afstand’ voor u opstellen.

03

Offerte en ontwerp

Wanneer u akkoord bent met de offerte, dan komen wij langs om de bestaande situatie op te nemen en in te meten; de basis voor de tekening(en) die wij vervolgens opstellen. Na akkoord op deze tekening(en) wordt de productie voorbereid. Indien nodig en wenselijk vragen wij de vergunning aan.

04

Productie

Productie van onze prefab dakkapellen en -opbouwen gebeurt in onze slim ingerichte werkplaats. Benieuwd naar het productieproces? U bent van harte welkom bij ons op kantoor om dit proces van dichtbij met eigen ogen te aanschouwen.

05

Plaatsen

Op de afgesproken datum worden de elementen op locatie geleverd. Onze specialisten treffen de voorbereidingen en plaatsen de elementen. De dakkapel of dakopbouw wordt wind- en waterdicht opgeleverd.

06

Oplevering en nazorg

Op de afgesproken opleverdatum controleren we de dakkapel of dakopbouw aandachtig op kwaliteit. Eventuele restpunten worden genoteerd en binnen korte tijd opgelost.

Op ons geleverde werk leveren wij garanties die van tevoren bekend zijn gemaakt.

Ook na een project blijft Voordeel Dakopbouw betrokken. Soms stuiten we in de praktijk op aspecten die verbetering behoeven, we bieden dan uitgebreide nazorg. Daarnaast geven wij op ons geleverde werk garanties die van tevoren op papier bekend zijn gemaakt.