Bereken nu uw dakopbouw offerte!

Er zijn diverse varianten en afmetingen beschikbaar als het gaat om dakopbouw. Bereken nu de kosten voor uw eigen dakopbouw.

Rechte opbouw

Dakopbouw met een plat dak.

Schuine opbouw

Dakopbouw met een schuin dak.

Bij het realiseren van uw dakopbouw nemen wij altijd de tijd en aandacht om naar uw idee te luisteren. Of u nu kiest voor houten of stalen trappen, een vierkant of zelfs een rond trapgat, wij streven ernaar om uw ideeën te verwezenlijken zolang het verantwoord mogelijk is.

Wij kunnen vrijwel elk materiaal leveren. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid van casco(+) levering, waarbij de binnenafwerking optioneel is. We denken graag met u mee.

Casco

Bij onze casco opbouw realiseren we een dakconstructie die wind- en waterdicht is, maar nog niet geïsoleerd. We zorgen ervoor dat de buitenste schil van de opbouw voltooid is, waardoor het gebouw beschermd is tegen weersinvloeden. Op deze manier kunt u de ruimte al gebruiken en eventuele verdere afwerking naar uw wensen uitvoeren. 

Neem gerust contact met ons op om uw plannen voor een casco opbouw te bespreken en wij denken graag met u mee om uw ideeën te realiseren.

Casco+

Onze Casco+ opbouw biedt een stap verder in de afwerking en functionaliteit. Naast een wind- en waterdichte constructie, voorzien we de opbouw van geïsoleerde wanden. Deze wanden worden afgewerkt met hoogwaardige materialen, zoals OSB en gips. Een solide en duurzame basis voor verdere afwerking.

Daarnaast bieden we enkele handige opties aan. Zo kunnen we elektrobuis voorbereidingen in de wanden integreren, waardoor u gemakkelijk elektrische bedrading kunt installeren.

Ook kunt u ook kiezen voor voeruitvallen, wat extra ruimte en mogelijkheden biedt voor bijvoorbeeld een balkon of terras. 

Een andere mogelijke optie is het integreren van een trap in de opbouw. Dit biedt directe toegang tot de opbouw en vergemakkelijkt de functionaliteit en bereikbaarheid ervan.