Vacature

Werk Voorbereider bij Voordeel Dakopbouw

Ben jij klaar om je stempel te drukken op de bouwsector? Voordeel Dakopbouw is op zoek naar een Werk Voorbereider die ons team komt versterken. We zijn op zoek naar iemand die van begin tot eind betrokken is bij onze projecten, meedenkt over bouwmethodieken en bouwmaterialen en de bouwtekeningen controleert. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan snel verder!

Voordeel Dakopbouw werkplaats

Over de functie

Als Werk Voorbereider bij Voordeel Dakopbouw ben je een essentieel onderdeel van ons team. Je werkt nauw samen met alle partijen om zo goed en efficiënt mogelijk te werken. Je werkt de tekeningen uit in samenspraak met de architect en bent aanwezig op locaties om in te meten en te kijken hoe dingen in de toekomst efficiënter kunnen. Daarnaast bewaak je de planning en de begroting, koop je materialen in, houd je meer- en minderwerk bij en onderhoud je contact met leveranciers en opdrachtgevers.

Wat we van je vragen

Wat we je bieden

Over Voordeel Dakopbouw

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van dakopbouwen en dakkapellen van topkwaliteit. Ons ervaren team kan je zelfs helpen bij het verkrijgen van de benodigde vergunning. Met de bewuste keuze voor eigen vakmensen, een eigen werkplaats en nauwe samenwerking met vaste ketenpartners, hebben we specifieke expertise om de wensen van onze klanten snel om te zetten in maatwerk. We bieden slimme en duurzame oplossingen met minimale bouwtijden. 

Ben jij klaar om je carrière naar nieuwe hoogtes te tillen? Solliciteer dan nu en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Werk Voorbereider!

Klaar voor de start?

Ben jij klaar om je carrière naar nieuwe hoogtes te tillen? Solliciteer dan nu en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Werk Voorbereider!