Vacature

Uitvoerder bij Voordeel Dakopbouw

Vanwege de hoge kwaliteit en de betrouwbare levering is Voordeel Dakopbouw flink groeiende; zowel de prefab-afdeling als de montage-afdeling worden verder uitgebreid en geprofessionaliseerd.

Vanwege deze ontwikkelingen wil Voordeel Dakopbouw graag kennismaken met kandidaten voor de functie van een uitvoerder.

Voordeel Dakopbouw werkplaats

Over de functie

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de plaatsingen van de prefab elementen op de bouwlocatie , zodanig dat wordt voldoen aan de overeengekomen afspraken met de opdrachtgever ten aanzien van kwaliteit, budget, planning en veiligheid. Als uitvoerder heb je meerdere bouwlocaties onder je beheer.

Aan de hand van het programma van eisen worden de bouwlocaties ingericht en informeer en begeleid je het montageteam gedurende de werkzaamheden op het project.

Tijdens de werkzaamheden houd je zicht op de veiligheid, kwaliteit, planning en (uren-)budget; indien nodig stuur je op deze onderwerpen bij.

Voor de interne organisatie, het montageteam, de opdrachtgever en onderaannemers ben je het eerste aanspreekpunt, waarbij je zorgdraagt voor een duidelijke communicatie tussen, en met, de partijen. Je organiseert het bouwoverleg, draagt zorg voor de verslaglegging ervan en monitort of de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Uiteindelijk zorg je bij de eindoplevering voor een tevreden opdrachtgever, omdat het project op een kwalitatief hoogwaardige manier wordt opgeleverd.

Competenties

Om succesvol te zijn in deze functie beschik je over een groot organisatorisch vermogen, je behoudt het overzicht en bent gericht op ontwikkeling en constante verbetering van bouwprocessen en de organisatie. Door je goede communicatieve vaardigheden kun je alle belangen van betrokkenen vertalen in een goed projectresultaat. Veiligheidsbewustzijn heeft je hoogste prioriteit en je draagt zorg voor instructie, de juiste middelen en materialen en correcties indien nodig.

Wat we van je vragen

Wat we je bieden

Over Voordeel Dakopbouw

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van dakopbouwen en dakkapellen van topkwaliteit. Ons ervaren team kan je zelfs helpen bij het verkrijgen van de benodigde vergunning. Met de bewuste keuze voor eigen vakmensen, een eigen werkplaats en nauwe samenwerking met vaste ketenpartners, hebben we specifieke expertise om de wensen van onze klanten snel om te zetten in maatwerk. We bieden slimme en duurzame oplossingen met minimale bouwtijden. 

Klaar voor de start?

Ben jij klaar om je carrière naar nieuwe hoogtes te tillen? Solliciteer dan nu en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe Uitvoerder!