Onze diensten

Dakopbouw bij Voordeel Dakopbouw

Dakopbouw

Als u op zoek bent naar extra leefruimte in uw huis, maar niet wilt verhuizen, dan is een dakopbouw de ideale oplossing! Bij Voordeel Dakopbouw produceren we de casco dakopbouw in onze eigen werkplaats en plaatsen we deze binnen één dag op locatie. Op deze manier kunt u snel en efficiënt meer ruimte in huis creëren, zonder te hoeven verhuizen

Dakkapel bij Voordeel Dakopbouw

Dakkapel

Een dakkapel is de ideale oplossing voor het creëren van extra hobbyruimtes of slaapkamers op een schuin dak. Met de toevoeging van een dakkapel wordt de beschikbare ruimte optimaal benut en wordt de leefbare ruimte aanzienlijk vergroot, waardoor u comfortabel kunt genieten van uw hobby’s of een extra slaapkamer kunt realiseren.

Uitbouw bij Voordeel Dakopbouw

Uitbouw

Een uitbouw is de perfecte oplossing om je woonkamer net dat beetje groter te maken en extra leefruimte te creëren. Met een uitbouw kun je jouw woonruimte uitbreiden, waardoor je meer comfort en ruimte hebt om te genieten van je dagelijkse activiteiten. Het biedt de mogelijkheid om je woonkamer of andere ruimte te transformeren.

Wat anderen zeggen..

Alfred Kuiper
via Google Reviews
Lees verder
Binnen een mum van tijd stonden de muren en het dak op het bestaande dak. Voordeel van Prefab bouwen bij Voordeeldakopbouw. Goede informatie en goed meedenken met het plan van Marco. Geen belletje was teveel. Onze opbouw is volledig afgebouwd opgeleverd. Tot de stukadoor aan toe. Alles is mogelijk binnen het team van Voordeeldakopbouw. Ik raad deze club aan.
Katinka vK
via Google Reviews
Lees verder
Voordeeldakopbouw heeft bij ons een totaalrenovatie verricht met het plaatsen van een verdieping boven op onze bungalow. We zijn hierbij van A tot Z, uitstekend begeleid. Zo werd er mee gedacht met praktische zaken maar ook over uiterlijke kenmerken van het huis waardoor ik zeer tevreden ben over het eindresultaat. Het ging om een groot project maar toch waren de werknemers erg snel, zo werd het gehele dak in 1 dag geplaatst!
Bas Knip
via Google Reviews
Lees verder
Hallo voordeeldakopbouwwerkers, Via deze weg willen wij jullie bedanken voor de prettige samenwerking en vakkennis die in onze opbouw gestoken is. Alle facetten zijn prima doorgesproken en uitgevoerd binnen de mogelijkheden die er waren. Het is een prachtig casco geworden die wij zelf kunnen afbouwen in samenwerking met de Kastenmaker die de vloer en kasten zal verzorgen. Als alles klaar is zullen wij zeker de foto's delen. Bedankt Topteam!
Marjet Pels
via Google Reviews
Lees verder
Ons huis moest compleet verbouwd worden, zelfs de betonnen vloer moest eruit. Dit is echt heel goed gegaan allemaal, wat een verschil met hoe het was! Erg fijne communicatie, beleefd, scherp, en altijd bereid om mee te denken waar dat nodig was. Alles is netjes afgewerkt, en binnen de afgesproken termijn opgeleverd. Ik hoor best veel om mij heen dat dit echt niet altijd het geval kan zijn met een aannemer dus extra dankbaar dat dat zo goed is gegaan bij ons. Aanrader dus!
Marieke Groosjohan
via Google Reviews
Lees verder
VDO heeft voor ons een op- en uitbouw gerealiseerd in Amsterdam. We hebben het bestaande balkon dicht gemaakt en een verdieping + balkon opgebouwd. We zijn superblij met hoe het is gelopen! De verbouwing verliep heel professioneel, en de mensen zijn fijn om te mee werken en over de vloer te hebben. Ze zijn flexibel, betrouwbaar en hebben ons goed geholpen met het oplossen van kleine, onvoorziene problemen. De opbouw is heel mooi geïntegreerd in de bestaande bouw/gevel. Daarnaast is de verbouwing volgens planning verlopen. Ik kan iedereen aanraden met VDO in zee te gaan!
Olivier Pool
via Google Reviews
Lees verder
Marco and his team build our new level on our house, a few years back. Marco is a great guy and a pleasure to work with.
Ralph Reinders
via Google Reviews
Lees verder
Behalve goede kwaliteit is het ook van belang dat je op je aannemer kunt rekenen. Dit is behalve kwaliteit leveren ook een stukje advisering en vooral flexibiliteit. Voordeel Dakopbouw heeft al deze kwaliteiten! 5 stars!
Laurens de Vroom
via Google Reviews
Lees verder
zeer tevreden over de mannen van Voordeel Dakopbouw, binnen 1 dag een groot dakkapel geplaatst op Kruislaan 243 te Amsterdam, daar het daar een zeer drukke kruising betreft was het logistiek een uitdaging, ging prima
Anja Groot
via Google Reviews
Lees verder
Ondanks dat er wel wat "dingetjes" niet helemaal zijn verlopen zoals gewenst was er wel altijd overleg mogelijk en werd er mee gedacht. Al met al zijn we blij met het resultaat.
Vorige
Volgende