Oostzaan

Op zoek naar een dakopbouw, dakkapel of uitbouw in de omgeving van Oostzaan? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Voordeel Dakopbouw is uw betrouwbare partner voor dakkapellen, dakopbouw en uitbouw in Oostzaan en omstreken. Met jarenlange ervaring in de bouwsector bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en uw woning.

Ons ervaren team staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. We gebruiken hoogwaardige materialen en streven naar oplossingen die lang meegaan. 

Bij Voordeel Dakopbouw staat uw tevredenheid voorop. We luisteren naar uw behoeften, beantwoorden uw vragen en houden u op de hoogte van de voortgang van uw project. Of het nu gaat om een dakkapel, dakopbouw of uitbouw, wij maken uw woondromen waar. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Rechte opbouw

Een rechte dakopbouw biedt een volwaardige extra verdieping voor uw woning. Met deze opbouw wordt er een ruime extra verdieping toegevoegd die de volledige oppervlakte van de woning beslaat. Dit resulteert bijvoorbeeld in de mogelijkheid om een extra aantal slaapkamers toe te voegen, of zelfs een extra badkamer!

We leveren deze opbouw in zowel casco (de buitenste schil is voltooid) als casco+ (zowel geïsoleerd, gestuct en/of geschilderd) uitvoering.

Schuine opbouw

Net als bij de rechte dakopbouw, biedt een schuine dakopbouw een volwaardige extra verdieping voor uw woning. Zo kunt u extra ruimte creëren en de waarde van uw huis in veel gevallen verhogen. Een schuine opbouw wordt vaak geleverd met een dakkapel, echter is dat helemaal aan u.

We leveren deze opbouw in zowel casco (de buitenste schil is voltooid) als casco+ (zowel geïsoleerd, gestuct en/of geschilderd) uitvoering.

Ook geïnteresseerd?

We staan klaar om voor u aan de slag te gaan. Op basis van uw wensen en eisen zullen we een nauwkeurige offerte voor u opstellen. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte, zullen onze specialisten aan de slag gaan met de voorbereiding en productie van uw dakkapel of dakopbouw. We zorgen voor een goede begeleiding tijdens het bouwproces en minimaliseren overlast. We zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Wilt u vooraf een kosteninschatting? Maak dan gebruik van onze rekentool voor een directe indicatie van de prijs.